Tags : waaw.my

LUAR NEGARA

Bad and Crazy Bakal Menjadi Penutup Tirai 2021

KUALA LUMPUR, 14 Disember 2021 – Siri drama Korea baharu iQiyi yang amat dinanti-nantikan, Bad and Crazy bakal menjadi penutup tirai 2021. Tayangan perdana siri ini bakal disiarkan pada 17 Disember jam 9.50 malam (waktu Malaysia) di 191 wilayah di serata dunia melalui www.iq.com. Dalam satu sidang media sempena pelancaran global siri drama ini yang […]Read More

Semasa

Afiq Muiz berniaga tepi jalan, dapat sokongan peminat?

ETALING JAYA: Tular baru ini di media sosial apabila, video seorang pelakon lelaki sedang meniaga makanan di tepi jalan. Difahamkan, pelakon tersebut adalah Afiq Muiz yang kini sedang berniaga di kawasan Dengkil, Selangor. Video tersebut telah tular di aplikasi Tik Tok apabila salah seorang pelangganya telah singgah untuk membeli makanan yang dijual olehnya pada ketika […]Read More

Hiburan

#WAAW Aksi menari Que Haidar bersama anak tarik perhatian ramai?

PETALING JAYA: Gara-gara berkongsikan video menari bersama anaknya, pelakon Que Haidar telah mencuri dan mengundang perhatian netizen di media sosial baru ini. Perkongsian tersebut telah dibuat olehnya menerusi aplikasi Tik Tok apabila telah menari bersama anak perempuan sulung Tengku Ratu Haidar, 11. Tengku Ratu Haidar. Melihat perkongsian tersebut, ia telah menarik perhatian netizen kerana tidak […]Read More

WAAW

#WAAW Saya tak kisah pun apa orang nak cakap – Amyra Rosli

ETALING JAYA: Pelakon, Amyra Rosli telah berkongsikan pengalamannya ketika permulaan menjadi pengacara untuk satu program di stesen television. Menurut Amyra atau nama sebenarnya Nur Amira Izzati Rosli berkata, dia pada mula kurang berkeyakinan untuk menjadi pengacara kerana kurang pengalaman dan pelbagai alternatif dilakukan bagi memperbaiki kemahirannya itu.Read More

WAAW

#WAAW Kalau papa masih ada, tak ada aku rasa macam ni –

ETALING JAYA: Al Fatihah kepada lelaki yang saya sangat rindukan setiap minit, itulah luahan seorang pelakon wanita Fiza Halim di hantaran Instagramnya baru ini. Difahamkan, luahan tersebut dibuat kerana dia terlalu merindui arwah bapanya Abdul Halim dan mengimbau kembali kenangan disaat bapanya masih hidup. Menurut Fiza, meskipun arwah bapanya sudah meninggalkannya, namun kenangan tersebut masih […]Read More

Hiburan

#WAAW Didakwa over, aksi Ain Edruce dikritik teruk?

ETALING JAYA: Pelakon dan pengacara Ain Edruce telah menjadi mangsa kecaman dan kritikan oleh netizen di aplikasi Tik Tok gara-gara didakwa terlalu “over” dan terkinja- terkinja. Difahamkan, Ain menerima kecaman tersebut kerana dilihat terlalu “over” ketika sedang melakukan aksi menari dalam video tersebut. Melihat perkongsian video yang berdurasi 15 saat itu, Ain dikecam hebat kerana […]Read More

Hiburan

#WAAW Timah cuba nasib jadi penyanyi?

ETALING JAYA: Penyanyi dan pelakon cilik berbakat besar, Fatimah Noryyah tampil buat pertama kalinya sebagai artis naungan Rocketfuel Entertainment dengan single pertama berjudul ‘Ceria’ ciptaan komposer terkenal, MFMF bersama Asyraf Nasir. Mohd. Noor Kosygin atau lebih mesra dengan panggilan Timah, yang baharu sahaja berumur 13 tahun sudah mula berjinak-jinak dengan bidang nyanyian seawal umur 9 tahun […]Read More